Bergmann gruppen ny projektchef

Ny projektchef til Bergmann Gruppen A/S

Det er med stor fornøjelse, at vi i Bergmann Gruppen A/S d. 01.02.2021 kunne byde Viktor A. Stokholm Lous velkommen til, vores ny opslået stilling som projektchef.

På trods af Viktors unge alder, har han med sin baggrund som tidligere nedriver og efterfølgende ingeniøruddannelse, mere end 10 års erfaring med sig fra nedrivnings & saneringsbranchen, og er derfor en stærk medspiller til vores øvrige team i BG.

Vi er glade for at kunne tiltrække en kapacitet som Viktors til virksomheden, og dermed fastholder den positive udvikling i Bergmann Gruppen A/S med digitalisering, økonomistyring, kvalitetssikring og bæredygtighedstiltag.

Bergmann gruppen medarbejder Jackie

Brug for en seriøs medspiller i byggebranchen?

Kontakt Jackie i dag på 26 75 05 90 eller på e-mail tilbud@bergmanngruppen.dk