To nye senior formænd hos Bergmann Gruppen A/S

Hos Bergmann Gruppen A/S har vi stadig rigtig travlt for tiden.

Lige nu fokuserer vi stærkt på at højne vores kvalitet og styring at projekter ude i “marken”. Det gør vi blandt andet ved at styrke vores egenproduktion i form af flere fastansættelser blandt formænd og uddannede nedriverere / miljøsanitører.

Derfor er vi rigtig glade for og stolte af, at vi i September måned, kunne byde velkommen til IKKE en, men hele to nye Senior formænd,

Jonas E. Kolind
&
Rudi Rasmussen

Begge har mere end 15 års erfaring i nedrivningsbranchen samt en solid viden, og har begge gennem mange år stået for styring og daglig ledelse af pladser ifm. større og mindre komplekse nedrivning og miljøsanerings entrepriser.

Tag rigtig godt imod dem.

#nedrivning

#miljøsanering

#asbest

Bergmann gruppen artikelbillede, to nye senior formænd