Asbesttag

Nedrivning af asbesttage i Danmark

Asbesttag

Bergmann Gruppen fjerner alle former for asbest og miljøskadelige stoffer. Når det kommer til asbesttag, er BG forrest på både udførsel, sikkerhed og miljø. Asbesttage kan både være bølgeplader eller skiffereternit. Uanset tagfladens beskaffenhed udfører BG arbejdet med respekt for den enkelte, miljøet og gældende lovgivning. For at sikre arbejdsmiljøet udarbejdes der altid både APV og procesbeskrivelser på et givent stykke arbejde. Det hele foregår i samråd med kunden således, at specielle ønsker til udførsel, ekstra foranstaltninger, tid, koordinering og logistik tages i betragtning og indarbejdes under udførslen.

Som udgangspunkt udføres al asbestarbejde indvendigt som udvendigt i undertryk for at sikre omgivelserne mod en evt. kontaminering.

Bergmann Gruppen udfører og har udført nogle af Danmarks største saneringer i forbindelse med udskiftning af tag. Vi er specialister i arbejde udført i undertryk på store arealer med delområder til aflevering efter uvildig kontrol og ”telt i telt-løsningen”. Hvad enten vi arbejder med store boligblokke eller parcelhuse er proceduren ens. Vi kortlægger omfang, planlægger, sikrer miljøet, fjerner/sanerer det ønskede og sikrer et nyt udgangspunkt uden de kontaminerede bygningsdele.

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud