Genbrug og genanvendelse

Genbrug og genanvendelse

I dag må vi stadigvæk sende størstedelen af vores rene nedrivningsprodukter til affaldsmodtageranlæg, da der endnu mangler incitament fra bygherre og deres rådgivere med realistiske priser og tidshorisonter. Det medfører at nedrivningsmaterialerne ”kun” kan genanvendes og downcycles.

Ved at sende mere end 85% af vores affald til sådanne modtageranlæg, opfylder vi regelsætningen fra NMK96 og på den måde er vi ligesom den almindelige nedriver. VI VIL VÆRE BEDRE. Vores fokus er derfor på at opstille samarbejder med flere materialeproducenter, at indgå tidligere samarbejder med bygherre og rådgivere om revideret tidsplaner og priser jf. vejledningen om ”Cirkulær Nedrivning” af VærdiByg og at udfører beregninger som viser at genbrug af materialer kan svare sig. Vi er foreløbigt i gang med at indhente oplysningerne om materialerne vi genbruger via deres respektive miljøvaredeklaration (EPD) for at opstille CO2-regnskaber på de sager, hvor direkte genbrug opnås.

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud