Genbrugsprodukter ved nedrivning

Genbrugsprodukter ved nedrivning

Vi går meget op i at de rigtige begreber bruges om de produkter der genereres fra vores nedrivningsprojekter.

Hos Bergmann Gruppen finder du eksempler på både downcycling, recycling, upcycling og direkte genbrug af bygningsaffaldet som genereres.

Når vi sender rene materialer til affaldsmodtageranlæg, bliver tunge fraktioner knust og brugt igen som vejfyld (downcycling), mens rockwool eller glasuld kan gensmeltes til ny mineraluld (recycling).

Desuden har vi fra udvalgte projekter bidraget med store limtræsbjælker, lamper, døre, hele køkkener og meget mere til direkte genbrug.

Upcycling er et vanskeligt begreb at benytte i nedrivningsbranchen, fordi behandlingen af bygningsaffaldet til et nyt produkt også udleder CO2. Vi er ikke afvisende for upcycling, men indtil nu er vi ikke blevet overbevist om at vi kan gøre en større indsats end den inspiration der findes hos bygherre og køber selv.

Bliver trappestigen fra vores nedrivningsplads brugt som en bogreol i et boligbyggeri eller skal de sorteres til genbrug?

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud