Job i Bergmann Gruppen

Lille virksomhed, stor medspiller

I fortsat udvikling

Bergmann Gruppen er forsat i udvikling og mange nye medarbejdere er kommet til. Vi er under forandring, men det er udelukkende en positiv proces både i forhold til at bringe virksomheden ind i den digitale tidsalder og at omfavne medarbejder kapaciteten.

Her er fokus på at effektivisere tilbudsgivning, sags- og økonomistyring og bidrage med yderligere bæredygtighedstiltag, genbrugsinitiativer og samarbejdsaftaler.

Lige nu koncentrerer vi os om at højne vores kvalitetssikring og styring – også økonomisk – af vores nedrivningsprojekter.

Det gør vi blandt andet ved at styrke vores egenproduktion i form af flere fastansættelser blandt formænd samt uddannede nedrivere og miljøsanitører.

HR og trivsel

Hos Bergmann Gruppen er HR’s vigtigste opgave at finde de rette medarbejdere, og sørge for at medarbejderne trives, udvikles og fastholdes.

Medarbejderne hos Bergmann Gruppen er drivkraften bag virksomheden.

De er dén vigtigste ressource for at skabe og fastholde den konkurrencedygtige forretning som vi er i dag. Fordi vi er meget bevidste om at virksomheden ikke kan være foruden vores dygtige medarbejdere, finder du, hos os, en seriøs arbejdsplads, med plads til individet og personlig udvikling.

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud