Ledige stillinger hos Bergmann Gruppen

Har du ønsker om at blive en del af vores hold, i marken eller på kontoret?

Vil du søge uopfordret?

Har vi ingen ledige stillinger, som du kan se dig selv i, men ønsker alligevel at søge job hos Bergmann Gruppen, så er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du kan se dig selv i nedenstående:

  • Planlægning og udførsel af sagerne mht. tid, ressourcer.
  • Daglig arbejdsledelse af eget mandskab samt tilsyn med underentreprenører.
  • Deltagelse i bygge-, sikkerheds- og økonomimøder.
  • Sikre dokumentation ved ændringer i projekt samt ved skader (foto) og arkivering i KS-mapper.
  • Koordinering på byggepladserne med andre entreprenører.
  • Opgøre, fremsende og forhandle ekstraarbejder.
  • Være virksomhedens kontaktperson over for kundernes projekt- og byggeledere, og søge at opbygge tætte relationer.
  • Bidrage til at de mest optimale metoder anvendes og udvikles.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send gerne ansøgning og CV til info@bergmanngruppen.dk

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud