BERGMANN GRUPPEN A/S SØGER NY/NYE STUDENTERMEDHJÆLPERE

Bergmann Gruppen A/S har det sidste år oprustet og er forsat i rivende udvikling og beskæftiger i dag over 70 kvalificerede medarbejdere / underentreprenører.
FIrmaet udfører opgaver indenfor byggeri, primært nedrivning og miljøsanering for Entreprenørvirksomheder, Kommuner osv.
Vi er en seriød og kompetent medspiller i alle faser byggeriet. Det betyder, at vi påager os alle typer opgaver med samme seriøsitet, omhu og påpasselighed uanset størrelse.
 
Har du lyst til at være en del af et firma i rivende vækst. Vi søger en studentermedhjælper til opgaver såsom tilbudsberegning, kundekontakt, økonomi og produktion, samt forefaldendne arbejder. Vi tilbyder spændene og varierende opgaver i en dynamisk organisation. Du bliver en vigtig spiller i den daglige drift. OG vil opleve personlige og faglig udvikling med gode fremtidsmuligheder.
 

HOS OS KOMMER DU IKKE TIL AT LAVE KAFFE

 

Arbejdssted:

Du vil komme til at arbejde fast på vores kontor på Bakkegårdsvej 509, 3050 Humlebæk, men der kan forekomme undtagelser.
 

Arbejdstid:

Forventelig 10-15 timer ugentlig.
I tidsrum efter aftale.
 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR – ansvarlig Ivana Jakovljevic på +45 26 75 05 91 eller ij@bergmanngruppen.dk

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt.
Lyder ovenstående intressant, så send en skriftlig ansøgning samt CV til Mail : info@bergmanngruppen.dk

EU Persondataforordning:

Vi gemmer de data og informationer som du indtaster, samt de filer du vedhæfter i vores database i op til 6 måneder, så vi har mulighed for at gennemgå tidligere modtagne ansøgninger, hvis en stilling skulle blive ledig.
Hvis din ansøgning fører til ansættelse, vil data og vedhæftede filer blive overført til vores HR-afdeling, hvor vi kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser.
Alle data og filer vil blive behandlet sikkert og fortroligt.
Ønsker du, at vi retter eller sletter dine oplysninger, samt vedhæftede filer inden udløbet af de 6 måneder, bedes du sende en skriftlig anmodning til info@bergmanngruppen.dk