KMA-ansvarlig søges

Ledige stillinger

KMA-ansvarlig søges

Bergmann Gruppen udfører nedrivning og miljøsanering for private, hovedentreprenører og kommuner og har i dag mere end 150 kvalificerede medarbejdere og underentreprenører. Vi er en seriøs og kompetent samarbejdspartner for vores kunder og går ind til alle opgaver med engagement, ansvar og høj faglighed.

Vi søger en KMA-ansvarlig, der kan varetage og udvikle kvalitet, miljø og arbejdsmiljø på vores projekter og i vores organisation.

Du får en nøglerolle.

KMA er en kernefunktion hos Bergmann og er forudsætningen for, at vi kan gennemføre vores opgaver i den højeste kvalitet. Du får en nøglerolle med at bygge kvalitet ind i hvert eneste hjørne af vores forretning og formidle betydningen af kvalitet til dine nye kolleger.

På vores projekter har du ansvar for kvalitetssikring i tæt dialog med vores projektledere og formænd. Det er dig, der sætter projekterne op i vores digitale KS-system, løbende kontrollerer om der tilføjes den nødvendige dokumentation og sluttelig samler og sender KS-rapport til kunden. Vi arbejder med Inspectly, Dalux og Ajour m.v. Så du må gerne må have erfaring med disse systemer.

Du får også ansvar for miljøindberetninger og myndighedsdialogen på vores sager, og du sikrer, at vi rettidigt indhenter tilladelser og laver indberetninger. Så hvis du ikke er hjemmevant i grønne regnskaber og vejesedler, så bliver du det hurtigt.

Endelig har du ansvar for arbejdsmiljøet. Du laver APV på sagerne og står for trivselsundersøgelser og bidrager til, at vores medarbejdere har en sikker arbejdsdag med høj trivsel.

Kvalitet og arbejdsmiljø

Som KMA-ansvarlig er du hjemmevant i byggeriet og har kendskab til krav, der stilles fra både myndigheder, formænd og kunder. Derfor skal vi være et menneske med overblik, autoritet og empati. Du skal kunne styre dine ansvarsområder og bidrage til, at der er optimalt flow i vores projektstyring.

I løbet af de næste måneder får vi en ISO 9001-certificering, som du også får ansvar for. Du behøver ikke have erfaring med ISO, og vi skræddersyr et uddannelsesprogram, der vil ruste dig til at stå i spidsen for kvalitetsledelsessystemet. Så der vil være rig mulighed for faglig udvikling.

Hos os bliver du en del af et erfarent, engageret og ambitiøst fællesskab, hvor de personlige relationer er en kvalitet i sig selv, og hvor du får sparring med nogle af branchens bedste fagfolk.

Dine ansvarsområder:

 • Planlægning og styring af KS på vores projekter
 • Håndtering af myndighedsdialog
 • Sikring af at vi opfylder lovkrav på affalds- & miljøområdet
 • Arbejdsmiljø generelt
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af processer i samarbejde med vores fagspecialister
 • Implementering og udvikling af vores ISO 9001 kvalitetsledelsessystem

Din baggrund:

 • Faglig baggrund i KMA og/eller entreprenørbranchen – gerne nedrivning / sanering
 • Erfaring eller byggefaglig uddannelse
 • Erfaring med digital KS – gerne Inspectly

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i et firma i vækst
 • Et fællesskab med mennesket i fokus
 • En virksomhed med stor vægt på et godt arbejdsmiljø og faglig sparring
 • Kompetente kollegaer og samarbejdspartnere
 • Faglig og personlig udvikling med mulig for at sætte dit fingeraftryk på firmaet
 • Attraktiv lønpakke efter kvalifikationer

Arbejdssted:

Du vil primært komme til at arbejde på vores hovedkontor i Humlebæk.

Ansøgning:

Lyder ovenstående interessant så send en skriftlig ansøgning og CV til: info@bergmanngruppen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Teknisk Direktør Jeppe Bille Hansen på 2937 3006 eller jbh@bergmanngruppen.dk

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt.


Vi er Bergmann Gruppen A/S

Bergmann er en arbejdsplads med mennesket i centrum. Vi har hovedkontor i Humlebæk, og vores 150 engagerede og dygtige medarbejdere/vikarer har æren for, at vi de seneste år har haft en stærk vækst. Vi har fokus på fællesskab og menneskelige værdier og er samtidig en ambitiøs virksomhed, der arbejder målrettet med at forfine vores værktøjer og arbejdsgange. Vi har bl.a. udviklet branchens bedste og mest præcise prisbibliotek med dynamisk tilretning ift konjunkturer og marked. Vores værksted har også udviklet en app-løsning, der gør det simpelt at bestille og registrere værktøj og materialer til projekter.

EU Persondataforordning:
Vi gemmer de data og informationer som du indtaster, samt de filer du vedhæfter i vores database i op til 6 måneder, så vi har mulighed for at gennemgå tidligere modtagne ansøgninger, hvis en stilling skulle blive ledig.
Hvis din ansøgning fører til ansættelse, vil data og vedhæftede filer blive overført til vores HR-afdeling, hvor vi kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser. Alle data og filer vil blive behandlet sikkert og fortroligt.
Ønsker du, at vi retter eller sletter dine oplysninger, samt vedhæftede filer inden udløbet af de 6 måneder, bedes du sende en skriftlig anmodning til info@bergmanngruppen.dk

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud