Lager- & værkstedsmedarbejder på deltid/fuldtid

Ledige stillinger

Bergmann Gruppen A/S søger endnu en lager- & værkstedsmedarbejder på deltid/fuldtid

Bergmann Gruppen A/S ønsker at være branchens foretrukne nedriver og miljøsanitør. For at dette kan lade sig gøre, er det vigtigt der er styr på vores lager og værksted. Vi søger derfor endnu en kvalificeret lager- og værkstedsmedarbejder til at servicere vores over 30 pladser fordelt på hele Sjælland.

Firmaet udfører opgaver indenfor byggeri, primært nedrivning og miljøsanering for både private, hovedentreprenører, kommuner osv. Vi er en seriøs og kompetent medspiller i alle faser byggeriet. Det betyder, at vi påtager os alle typer opgaver med samme seriøsitet, omhu og påpasselighed uanset størrelse.

Vi søger en kollega som skal være med til at drifte vores lager og værksted i dets faste rutiner. Men som samtidig også skal kunne være klar på at løse og prioritere diverse opgaver som løbende kommer ind fra vores folk i ‘marken’.

Arbejdssted:
På vores hovedkontor og lager i Humlebæk

Arbejdstid:
Deltid/Fuldtid

Om jobbet:

Du vil være i direkte reference til vores lageransvarlige, og have følgende arbejdsopgaver:

 • Modtage bestillinger på forbrugsvarer og værktøj fra vores folk i marken
 • Klargøre bestillinger
 • Planlægge rute for vores chauffører
 • Bestille varer til lager, samt modtagelse af varer
 • Småreparationer af værktøj

Du vil i samarbejde med vores lager- og værkstedsteam have ansvaret for den daglige drift af lageret, sådan at vi kan servicere vores mange aktive pladser rundt om på Sjælland. Dette indeholder telefonopkald med vores folk i marken, koordinering imellem pladserne, reparation af det materiel som går i stykker m.m.

Din baggrund:

Vi søger først og fremmest et menneske 😊

Du skal være løsningsorienteret, fuld af gåpåmod og have lyst til at gøre en forskel.
Erfaring indenfor lager og værksted vil være en fordel.
Grundlæggende færdigheder indenfor:

 • Dansk og engelsk
 • Brug af computer inkl. mail
 • Kunne lære nye IT-programmer at bruge (vi skal nok lære dig op heri)

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i et firma i vækst.
 • Et firma hvor mennesket er i fokus.
 • En virksomhed med stor vægt på et godt arbejdsmiljø, samt faglig sparring med kompetente kollegaer og samarbejdspartnere.
 • Faglig og personlig udvikling, med mulig for at præge firmaet i en positiv retning.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores administraionschef Christian Rix: 2675 0593 rix@bergmanngruppen.dk

Spørgsmål:
Lyder ovenstående interessant, så send en ansøgning og CV til info@bergmanngruppen.dk

EU Persondataforordning:
Vi gemmer de data og informationer, som du indtaster, samt de filer du vedhæfter i vores database i op til 6 måneder, så vi har mulighed for at gennemgå tidligere modtagne ansøgninger, hvis en stilling skulle blive ledig. Hvis din ansøgning fører til ansættelse, vil data og vedhæftede filer blive overført til vores HR-afdeling, hvor vi kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser. Alle data og filer vil blive behandlet sikkert og fortroligt. Ønsker du, at vi retter eller sletter dine oplysninger samt vedhæftede filer inden udløbet af de 6 måneder, bedes du sende en skriftlig anmodning til info@bergmanngruppen.dk 

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud