Praktikant eller studentermedhjælper

Søger du praktikplads eller arbejde under uddannelse, så kan du arbejde hos Bergmann Gruppen.

Praktikplads

Som praktikant hos Bergmann Gruppen vil du blive inddraget i produktionen og i alle de processer der bistår udførelsen på vores nedrivningsopgaver.

Du vil få indsigt og blive inddraget i tilbudsberegning. Der vil være mulighed for at planlægge, styre og koordinere nedrivningssager i tæt samarbejde med vores projektledere.

Som en del af det indledende og opfølgende arbejde på pladserne, vil du blive introduceret til det arbejde og de processer der indgår i vores kvalitetssikringsafdeling,
samt med fokus på miljø og arbejdsmiljø for vores nedrivere og miljøsanitører på vores pladser. Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send gerne ansøgning og CV til info@bergmanngruppen.dk

Studentermedhjælper

Et studentermedhjælper job hos Bergmann Gruppen vil bestå af at blive tilsluttet en fast afdeling, typisk tilbuds- eller kvalitetsafdelingen, afhængig af dine præferencer og firmaets behov.

En studentermedhjælper stilling er en god introduktion til en af firmaets afdelinger og kan startes både før eller efter en given praktikperiode, men en praktikperiode er ikke nødvendig for at have en studentermedhjælper stilling hos Bergmann Gruppen. Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send gerne ansøgning og CV til info@bergmanngruppen.dk

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud