Asbestsanering

Asbest, kort fortalt

Asbest er et naturligt mineral, som tidligere blev betragtet som et vidundermateriale på grund af naturlig høj varmeresistens og holdbarhed. På grund af dette er asbest blevet brugt i en række bygningsmaterialer, såsom tag- og facadebeklædning og isoleringsmateriale. Man har dog fundet ud af at ved indånding af asbestfibre, er der forhøjet risiko for en række kræftfremkaldende sygdomme. Anvendelsen af asbest i dansk byggeri, er i dag er forbudt.

Screening for miljøskadelige stoffer og lovkrav

Inden nedrivnings- og/eller saneringsarbejdet må påbegyndes, skal bygningen screenes for miljøskadelige stoffer.

Hvis der findes asbest i de bygningsdele der skal fjernes eller bearbejdes, er det et lovkrav, at denne asbest fjernes og bortskaffes efter gældende regler. Asbesten må ikke indbygges i bygningen efter arbejdet.

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud