BLY- OG TUNGMETALSANERING

Hos Bergmann Gruppen har vi mange års erfaring med miljøsanering, og ikke mindst er vi specialister i alle typer blysaneringsopgaver.

Hos os får du professionelt og effektiv blysanering.

DIN SAMARBEJDSPARTNER SIDEN 1996

BLY OG TUNGMETALLER, KORT FORTALT

Bly og andre tungmetaller er i mange år blevet anvendt i byggematerialer. Her optræder de typisk i maling, plast og fliser/teglsten, da det har været med til at kunne give overfladerne et skinnene og metallisk udtryk. Dog er samtlige af disse tungmetaller skadelige for både miljø og mennesker, da indtagning kan medføre skader på nervesystem, kroppens dannelse af røde blodlegemer, skader på nyrerne, påvirkning af mave-/tarmsystem samt nedsat forplantningsevne og fosterskader. Anvendelsen af bly i dansk byggeri i dag er forbudt.

Bly og tungmetalsanering

SCREENING FOR MILJØSKADELIGE STOFFER OG LOVKRAV

Inden nedrivnings- og/eller saneringsarbejder må påbegyndes, er det bygherrens ansvar af screene bygningen for miljøskadelige stoffer.

Hvis der findes bly eller andre tungmetaller i de bygningsdele der skal fjernes eller bearbejdes, er det vigtigt at disse bygningselementer bearbejdes korrekt, således at der ikke spredes skadelige stoffer til omgivelserne eller de udførende håndværkere.

PROFESSIONEL TUNGMETAL- OG BLYSANERING FOR TUNGMETALFRI BYGNING

Hos Bergmann Gruppen har vi stor erfaring med sanering af bly og andre tungmetaller, både indvendigt og udvendigt.

Vi har uddannet miljøsanitører til at varetage den korrekte håndtering efter gældende lovkrav. Vi benytter altid korrekt udstyr og værnemidler for at udfører en sikker sanering, for vores ansattes og bygningens øvrige brugers sikkerhed, uanset størrelsen på projektet.