HISTORISK STØV

Vores uddannede miljøsanitører har stor erfaring med historisk støv og står altid klar til at hjælpe.

HISTORISK STØV, KORT FORTALT

Historisk støv opstår når områder henligger uden aktivitet igennem længere perioder. Historisk støv overses ofte, da dette støv består af en ukendt sammensætning. Når støv hvirvles op, kan det spredes til det omkringliggende miljø og det kan påvirke mennesker. Støv kan forårsage fysiske skader på lunger og luftveje, men nogle typer støv kan forårsage kræft og KOL.

SCREENING FOR MILJØSKADELIGE STOFFER OG LOVKRAV

Inden nedrivnings- og/eller saneringsarbejder må påbegyndes, er det bygherrens ansvar af screene bygningen for miljøskadelige stoffer, herunder historisk støv.

 

Hvis der findes historisk støv på de bygningsdele der skal fjernes eller bearbejdes, er det vigtigt at disse bygningselementer håndteres korrekt, således at der ikke spredes skadelige stoffer til omgivelserne eller de udførende håndværkere.

PROFESSIONEL SANERING AF HISTORISK STØV

Hos Bergmann Gruppen har vi stor erfaring med sanering af historisk støv. Vi har uddannet miljøsanitører til at varetage den korrekte håndtering efter gældende lovkrav. Vi benytter altid korrekt udstyr og værnemidler for at udfører en sikker sanering, for vores ansattes og bygningens øvrige brugers sikkerhed, uanset størrelsen på projektet.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Et lille udsnit af vores samarbejdspartnere og kunder

KONTAKT OS I DAG

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT NÆSTE PROJEKT?

Så lad os høre om det . Få udført din opgave til aftalt tid, med stor sikkerhed og præcision og selfølgelig uden grimme overraskelser. Udfyld formularen og så bestræber bvi os på at svarer tilbage inden for 24 timer.