Skimmelsanering

Skimmelsvamp kan være farligt for helbredet og det er derfor vigtigt med professionel hjælp ifm. sanering af skimmelsvamp.

Skimmelsvamp, kort fortalt

Skimmelsvamp opstår når der er ilt, næring og fugt tilstede. Skimmelsvamp kan forebygges ved hyppig udluftningen og minimering af fugt i indeklimaet. Skimmelsvamp er skadeligt for mennesker og dyr, og ophold i boliger med skimmelsvamp kan resultere i luftvejsinfektioner, hoste og ondt i halsen, problemer med åndedræt, udvikling af høfeber og andre allergier, men også hovedpiner, svimmelhed og irritation af øjne.

Screening for miljøskadelige stoffer og lovkrav

Inden nedrivnings- og/eller saneringsarbejdet må påbegyndes, skal bygningen screenes for miljøskadelige stoffer.

Hvis der findes skimmelsvamp i de områder hvor der skal fjernes eller bearbejdes andre bygningsdele, er det vigtigt at skimmelbefængte bygningsdele håndteres korrekt, således at der ikke spredes skadelige stoffer til omgivelserne eller de udførende håndværkere, samt at minimere forsat vækst af skimmelsvamp.

Professionel skimmelsanering for skimmelfri bygning

Hos Bergmann Gruppen har vi stor erfaring med sanering af skimmelsvamp, både indvendigt og udvendigt. Vi har uddannet miljøsanitører til at varetage den korrekte håndtering efter gældende lovkrav. Vi benytter altid korrekt udstyr og værnemidler for at udføre en sikker sanering, for vores ansattes og bygningens øvrige brugers sikkerhed, uanset størrelsen på projektet.

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud