SKIMMELSANERING

Skimmelsvamp kan være farligt for helbredet og det er derfor vigtigt med professionel hjælp ifm. sanering af skimmelsvamp.

SKIMMELSVAMP, KORT FORTALT

Skimmelsvamp opstår når der er ilt, næring og fugt tilstede. Skimmelsvamp kan forebygges ved hyppig udluftningen og minimering af fugt i indeklimaet. Skimmelsvamp er skadeligt for mennesker og dyr, og ophold i boliger med skimmelsvamp kan resultere i luftvejsinfektioner, hoste og ondt i halsen, problemer med åndedræt, udvikling af høfeber og andre allergier, men også hovedpiner, svimmelhed og irritation af øjne.

SCREENING FOR MILJØSKADELIGE STOFFER OG LOVKRAV

Inden nedrivnings- og/eller saneringsarbejder må påbegyndes, er det bygherrens ansvar af screene bygningen for miljøskadelige stoffer.

 

Hvis der findes skimmelsvamp i de områder hvor der skal fjernes eller bearbejdes andre bygningsdele, er det vigtigt at skimmelbefængte bygningsdele håndteres korrekt, således at der ikke spredes skadelige stoffer til omgivelserne eller de udførende håndværkere, samt at minimere forsat væsk af skimmelsvamp.

PROFESSIONEL SKIMMELSANERING FOR SKIMMELFRI BYGNING

Hos Bergmann Gruppen har vi stor erfaring med sanering af skimmelsvamp, både indvendigt og udvendigt. Vi har uddannet miljøsanitører til at varetage den korrekte håndtering efter gældende lovkrav. Vi benytter altid korrekt udstyr og værnemidler for at udfører en sikker sanering, for vores ansattes og bygningens øvrige brugers sikkerhed, uanset størrelsen på projektet.

KONTAKT OS I DAG

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT NÆSTE PROJEKT?

Så lad os høre om det . Få udført din opgave til aftalt tid, med stor sikkerhed og præcision og selfølgelig uden grimme overraskelser. Udfyld formularen og så bestræber bvi os på at svarer tilbage inden for 24 timer.    VORES SAMARBEJDSPARTNERE

    Et lille udsnit af vores samarbejdspartnere og kunder