Asbestsanering

Hos Bergmanngruppen har vi mange års erfaring med alle former for miljøsanering. Det gælder især også for asbestsanering. Kontakt os i dag.

Hvad er asbest?

Asbest er en gruppe af seks naturlige mineraler, som i mange år blev betragtet som et vidundermateriale på grund af sin varmeresistens og holdbarhed. Asbest blev brugt til en lang række bygningsmaterialer, fordi det er en effektiv isolator. Det kan derfor forstærke materialer som f.eks. papir og cement.

Hvorfor asbestsanering?

Selvom mineralet har mange kvaliteter, så blev det i 1986 forbudt at anvende på grund af den store sundhedsmæssige risiko der er ved at indånde mikroskopiske fibre fra asbest. Når disse fibre indåndes, kan de blive permanent fanget i kroppens luftkanal. Selv den mindste eksponering indeholder en vis risiko for forskellige former for lungekræft og andre sygdomme.

Det er derfor vigtigt med asbestsanering af enhver bygning, som der muligvis indeholder asbestholdige materialer. Det kan findes b.la. i plader brugt til vægge, tage og loft, samt ventilationskanaler, rør til vandforsyning og gulvbelægninger. Hos Bergmann Gruppen er vi specialister i asbestsanering, og kan sørge for at bygningen bliver effektivt saneret.

Få en professionel til at sikre at bygningen er asbestfri

Hos Bergmanngruppen har vi stor erfaring med asbestsanering. Alle vores medarbejdere er uddannet indenfor alle former for miljøsanering, og kan hjælpe dig uanset projektets størrelse.

Vi benytter os af det rigtige udstyr, så vi kan fjerne asbest så hurtigt og risikofrit som muligt. Det er nemlig vigtigt at sikre at alle de tusindvis af asbestfibre, som kan frigives i et lokale ikke slipper ud. For at undgå spredningen af asbestfibre, er der kun adgang til lokalet gennem en speciel sluse, som er specielt designet til formålet. Hele arbejdsområdet bliver fuldstændig dækket af plastik, mens alt varme og aircondition i lokalet holdes slukket.

Håndtering af asbestaffald

Affaldshåndteringen sker i forhold til miljøstyrelsens regler.

Alt udstyr og arbejdstøj, som er blevet brugt i forbindelse med opgaven, samt alt asbestkontamineret materiale, bliver forseglet i tung plastemballage for at sikre mod spredningen af asbestfibre i bygningen. Når du samarbejder med os, kan du altid vide dig sikker på at alle forholdsregler bliver fulgt til punkt og prikke, så processen går gnidningsfrit.

Få et uforpligtende tilbud

Asbest er altså et mineral med stor sundhedsmæssig risiko for enhver, som indånder disse fibre. Hvis du står foran et nedrivningsprojekt, vil modernisere din bolig eller andet, så kontakt Bergmann Gruppen her eller på 45 76 76 50. Vi vil gerne give dig en god oplevelse.