Indvendig nedrivning

Indvendig nedrivning i alle afskygninger

Den indvendige nedrivning kan inkludere alt fra selektiv nedtagning af døre og vinduer, nedtagning af lofter, vægge og gulve, fjernelse af el- og væginstallationer, sanitet med fliser, ventilation og andet inventar samt stripning til råhus.

Uanset hvad den indvendige nedrivning indebærer, kan Bergmann Gruppen sørge for at arbejdet udføres i høj kvalitet. Vores uddannede personale er højt certificeret i indvendig og komplet nedrivning.

Stor hensyntagen til bygningen

Indvendig nedrivning skal foretages med behørigt hensyn til bygningens øvrige vægge og installationer. Ved at bibeholde og eventuelt støtte ydervægge og facade, kan den indvendige nedrivning udføres mens rammen om bygningen stadig er intakt.

Hos Bergmann Gruppen har vi erfaring med diverse bygningskonstruktioner og kan blandt andet være behjælpelige med at identificere bærende vægge, søjler m.m.

Sikker indvendig nedrivning

Indvendig nedrivning er ikke altid lige til. I mange tilfælde befinder der sig elinstallationer og i nogle tilfælde befinder der sig også vandrør m.m. Som skal undgås med den rette viden når der nedrives indvendigt.

Bergmann Gruppen har professionel viden til hvilket sikkerhedsudstyr, til elektronik og personale, der skal bruges for at sikre en indvendig nedrivning, der ikke blot beskytter omgivelserne men også vores personale.

Når bygninger skal renoveres, er det særligt vigtigt at den indvendige nedrivning udføres sikkert og korrekt. Derfor skal du bruge en kompetent virksomhed til at sikre bygningens integritet.

Vores tilgang

Vores tilgang til indvendig nedrivning er baseret på grundig planlægning og samarbejde med vores kunder. Vi sørger altid for at undersøge bygningens struktur og omgivelserne, før vi går i gang med nedrivningen, så vi kan sikre en sikker og effektiv proces.

Vi er også meget opmærksomme på at overholde tidsplaner og budgetter og kommunikerer løbende med vores kunder.

Vores kompetence indenfor indvendig renovering har givet os en forestående viden omkring den typiske affaldsfordeling samt udbredte problematikker i forbindelse med miljøskadelige stoffer for bygninger i særlige årgange og bygningsdele med særlige fraktioner.

Bæredygtig nedrivning

Efter nedrivningen kan vi naturligvis være behjælpelig med bortskaffelse af bygningsmaterialerne. Det indvendige inventar og evt. bygningsdele vil vi forsøge at håndtere og fragte til direkte genbrug, for at bidrage mest muligt til den cirkulære økonomi, ved en effektiv genbrug af byggematerialer.

Hos Bergmann Gruppen, går vi op i miljøansvarlig nedrivning. Hvilket resulterer i at vi i de fleste tilfælde sørger for at over 90% af byggematerialerne fra udvendig og indvendig nedbrydning, havner til genbrug.

Vores ekspertise

Bergmann gruppen har mange års erfaring med indvendig nedrivning af alle typer af bygninger og bygningsdele. Vi har det rette udstyr og den nødvendige ekspertise til at håndtere selv de mest komplekse opgaver, og vores medarbejdere er altid opdaterede med de nyeste teknologier og metoder.

Samtidig med at arbejdet udføres af dygtige fagfolk med den rette viden inden for indvendig nedrivning. Dette gør at vi kan stå bag vores udsagn om sikker udførelse af vores opgaver.

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud