indvendig nedrivning

Hvis en bygning eller ejendom står overfor en indvendig renovering, kan vi hos Bergmann Gruppen A/S træde til, og tilbyde markedets bedste indvendige nedrivning.

INDVENDIG NEDRIVNING I ALLE AFSKYGNINGER

Den indvendige nedrivning kan inkludere alt fra selektiv nedtagning af døre og vinduer, nedtagning af lofter, vægge og gulve, fjernelse af installationer, sanitet med fliser, ventilation og andet inventar samt stripning til råhus.

Uanset hvad den indvendige nedrivning indebære, kan Bergmann Gruppen sørger for at arbejdet udføres i høj kvalitet.

Stor HENSYNTAGEN TIL BYGNINGEN

Indvendig nedrivning skal foretages med behørigt hensyn til bygningens øvrige dele. Ved at bibeholde ydervægge og facade, kan den indvendige nedrivning udføres mens rammen om bygningen stadig er stående.

Hos Bergmann Gruppen har vi erfaring med diverse bygningskonstruktioner og kan blandt andet være behjælpelige med at identificere bærende vægge m.m.

Vores kompetence indenfor indvendig renovering har givet os en forestående viden omkring den typiske affaldsfordeling samt udbredte problematikker i forbindelse med miljøskadelige stoffer for bygninger i særlige årgange og bygningsdele med særlige fraktioner.

BÆREDYGTIG NEDRIVNING

Efter nedrivningen kan vi naturligvis være behjælpelig med bortskaffelse af bygningsmaterialerne. Det indvendige inventar og evt. bygningsdele vil vi forsøge at håndtere til direkte genbrug for at bidrage mest muligt til den cirkulære økonomi.

LØBENDE KVALITETSSIKRING

Undervejs sørger vi for at udfører løbende kvalitetssikring via registreringer i Inspectly, samt at bidrager med god kommunikation mellem os og de andre entreprenører som befinder sig på projektet samtidigt, for at sikre det bedst mulige projekt.

KONTAKT OS I DAG

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT NÆSTE PROJEKT?

Så lad os høre om det . Få udført din opgave til aftalt tid, med stor sikkerhed og præcision og selfølgelig uden grimme overraskelser. Udfyld formularen og så bestræber bvi os på at svarer tilbage inden for 24 timer.


    VORES SAMARBEJDSPARTNERE

    Et lille udsnit af vores samarbejdspartnere og kunder