Nedrivning af klimaskærm

Klargøring til renovering eller nyt byggeri

Står din bygning overfor en omfattende renovering af klimaskærmen, facadepartiet, taget eller altaner, så kan Bergmann Gruppen være din ekspert og samarbejdspartner til projektet.

Vi fjerner alle former for tag og facader

Det kan være udkradsning af fuger, fjernelse af puds, fjernelse af altaner og fjernelse af tage eller facadebeklædning.
At arbejde i højder, herunder tage, er en naturlig del af en nedrivers hverdag, hvorfor vi naturligt sørger for at alle sikkerhedsforskrifter overholdes til punkt og prikke.
Vi har fjernet utallige tage i tidens løb. Det gælder alle former for tage – både flade tage på fabrikshaller, hvor dækelementer skulle skæres op og fjernes med kran og tagsten fra tage med hældning på > 30°.

I forbindelse med fjernelse af betontage, har vi også ofte fjernet hele tagkonstruktionen. I den forbindelse har vi tilknyttet egen statiker, som kan udarbejde afstivningsprojekt efter kundens behov.

Udover disse tage, har vi også fjernet utal af asbestholdige tage, hvortil vi sørger for det fornødne administrative arbejde bliver udarbejdet i forbindelse med saneringsarbejdet, anmeldelse af affald til den givende kommune samt videregivelse af affaldsanvisningen til godkendt modtageranlæg.

Altid kvalitetsarbejde

Udvendige nedrivninger udføres altid med behørigt hensyn til indvendige bygningsdele, såsom lofter, gulve, vægge og inventar. Vi står derfor til rådighed, hvis der skal udføres midlertidig afdækning efter hultagning i klimaskærmen for at passe på bygningens indre.

Løbende kvalitetssikring

Undervejs sørger vi for at udføre løbende kvalitetssikring via registreringer i Inspectly, samt at bidrage med god kommunikation mellem os og de andre entreprenører som befinder sig på projektet samtidigt, for at sikre det bedst mulige projekt.

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud