NEDRIVNING AF KLIMASKÆRM

Hos Bergmann Gruppen kan i hjælpe dig med nedrivning af klimaskærm

DIN SAMARBEJDSPARTNER SIDEN 1996

KLARGØRING TIL RENOVERING ELLER NYT BYGGERI

Står din bygning overfor en omfattende renovering af klimaskærmen, facadepartiet, taget eller altaner, så kan Bergmann gruppen være din ekspert og samarbejdspartner til projektet.

Nedrivning med pladeskærer

VI FJERNER ALLE FORMER FOR TAG OG FACADER

Det være udkradsning af fuger, fjernelse af puds, fjernelse af altaner og fjernelse af tage eller facadebeklædning.
At arbejde i højder, herunder tage, er en naturlig del af en nedrivers hverdag, hvorfor vi naturligt sørger for at alle sikkerhedsforskrifter overholdes til punkt og prikke.
Vi har fjernet utallige tage i tidens løb. Det gælder alle former for tage – både flade tage på fabrikshaller, hvor dækelementer skulle skæres op og fjernes med kran og tagsten fra tage med hældning på > 30°.

I forbindelse med fjernelse af betontage, har vi også ofte fjernet hele tagkonstruktionen. I den forbindelse har vi tilknyttet egen statiker, som kan udarbejde afstivningsprojekt efter kundens behov.

Udover disse tage, har vi også fjernet utal af asbestholdige tage, hvortil vi sørger for det fornødne administrative arbejde bliver udarbejdet i forbindelse med saneringsarbejdet, anmeldelse af affald til den givende kommune samt videregivelse af affaldsanvisningen til godkendt modtageranlæg.

ALTID KVALITETSARBEJDE

Udvendige nedrivninger udføres altid med behørigt hensyn til indvendige bygningsdele, såsom lofter, gulve, vægge og inventar. Vi står derfor til rådighed, hvis der skal udføres midlertidige afdækning efter hultagning i klimaskærmen for at passe på bygningens indre.

LØBENDE KVALITETSSIKRING

Undervejs sørger vi for at udfører løbende kvalitetssikring via registreringer i Inspectly, samt at bidrager med god kommunikation mellem os og de andre entreprenører som befinder sig på projektet samtidigt, for at sikre det bedst mulige projekt.