Specialnedrivning

Når det kommer til specialnedrivning, er Bergmann Gruppen en solid samarbejdspartner.

Særlig viden og teknik

Med mere end 25 års erfaring i nedrivning kan Bergmann Gruppen selvfølgelig også være behjælpelig på nedrivningsopgaverne der kræver særlige tiltag og snilde.

Vi har varetaget opgaver som spænder fra nænsom udtagning af elevatorskakte til nedlægning og neddeling af skorstene.

Forsikringssager

Vi har flere års erfaring med at blotlægge bygningsdele for at forsikringsselskaber kan finde årsagen til skader, samt oprydningsarbejde efter forsikringsskader såsom brand-, vand- og fugtskader.

Løbende kvalitetssikring

Undervejs sørger vi for at udføre løbende kvalitetssikring via registreringer i Inspectly, samt at bidrage med god kommunikation mellem os og de andre entreprenører som befinder sig på projektet samtidigt, for at sikre det bedst mulige projekt.

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud