Nedrivningsfirma

Bergmann Gruppen – Nedrivningsfirma

Nedrivningsfirma

Bergmann Gruppen er et fuldblods nedbrydningsfirma. Vi brænder for det vi laver, og vi er gode til det. Der kan ikke udføres nedrivning i Danmark uden, at der udføres en screening/kortlægning af miljøskadelige stoffer. Kortlægningen skal tydeliggøre hvilke fraktioner, der skal håndteres, hvilke foranstaltninger der skal tages under udførelsen samt sikre en sporbarhed fra byggeplads til deponi. Derfor er vi selvfølgelig specialister i både miljøsanering og nedrivning.

Vi påtager os store og små opgaver med samme entusiasme og bruger vores ISO-9001 til at sikre et ensartet produkt uanset opgavens art og omfang. Lige fra den første kontakt skal kunden føle sig i sikre hænder. Det gælder både i tilbudsfasen, under udførelsen og efter aflevering.

Vores Ledelsessystem, procedurer og sammenspillet med den enkelte kunde skal sikre, at vi altid leverer, ikke bare efter lovgivning og udbud, men iht. kundens ønskede kvalitet. Disse løsninger ser vi især hos medicinalfirmaer som Novo og Lundbeck, hvor der tages store hensyn til en igangværende produktion. Her tilpasses nedrivning og miljøsanering typisk langt større krav end ved et almindeligt udbud og tidsplan. Skal vi hjælpe med dit projekt?

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud