OM BERGMAN GRUPPEN

Bergmann Gruppen A/S ejes af direktør Mark Bergmann.

DIN SAMARBEJDSPARTNER SIDEN 1996

manden bag

Mark Bergmann har mere end 20 års erfaring i byggebranchen og en håndværksmæssig baggrund med svendebrev inden for murerfaget. Suppleret med en uddannelse på handelshøjskole samt en række specialkurser inden for Miljø & Teknik. Bl.a. omkring håndtering af miljøgiftige stoffer i byggeaffald:

  • Asbest
  • Pcb
  • Bly
Mark på kontoret hos Bergmann gruppen

Erfaring

Mark Bergmann har mange års erfaring med bygge- og projektledelse, og har efter uddannelsen til murer og projektleder, arbejdet i både mindre og større entreprenørvirksomheder.

  • Praktisk byggeerfaring som murersvend
  • Tilbudsgivning, prisberegninger
  • Kontraktforhandling
  • Indgåelse af aftaler med leverandører og kontahering af underentreprnører
  • Projekt- og byggepladsledelse

Vision og mission

Med det enkelte menneske i centrum, ønsker Bergmann Gruppen at skabe en bæredygtig forretning. Hvor værdier og systemer gør os til branchens foretrukne samarbejdspartner og arbejdsplads.

historie

Bergmann Gruppen har siden starten været i en positiv udvikling og beskæftiger i dag over 60 kvalificerede medarbejdere og underentreprenører. Firmaets løser opgaver for hovedentreprenører, kommuner med flere.

Bergmann Gruppen er en seriøs og kompetent medspiller for både private og virksomheder.  Det betyder, at vi påtager os alle typer opgaver med samme seriøsitet, omhu og påpasselighed uanset størrelse.

Fælles for alle opgaverne er de høje krav til kvaliteten af det udførte arbejde vi stiller os selv. Kvalitetssikring er et af virksomhedens nøgleord og dette sikres ved brug af hjælpeværktøjer, at det udførte arbejde lever op til Bergmann Gruppens høje standard.

Mark Bergmann indtrådte som direktør i 2002 og omfanget af nedbrydnings- og miljøsaneringsopgaver er udvidet betragteligt.

Samtidig er et af Bergmann Gruppens kendetegn ikke mindst blevet evnen til at koordinere opgaverne, hvad enten det gælder nedrivning eller miljøsanering.

På miljøområdet viser Bergmann Gruppen fremsynethed og har med grundig forberedelse, de senere år, været at foretrække, når miljøopgaver skulle løses.

Omkring miljødelen har Bergmann Gruppen løbende udviklet sig og honorerer alle krav, der stilles til dokumentation af arbejdets udførelse. Det er også en af grundene til at vi, i Bergmann Gruppen, godt tør at kalde os eksperter på området.

Vi er i dag medlem af Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen og EDA (European Demolition Association).