Om Bergman Gruppen

Bergmann Gruppen A/S ejes af direktør Mark Bergmann.

Manden bag

Mark Bergmann har mere end 25 års erfaring i byggebranchen og en håndværksmæssig baggrund med svendebrev inden for murerfaget. Suppleret med en uddannelse på handelshøjskole samt en række specialkurser inden for Miljø & Teknik. Bl.a. omkring håndtering af miljøgiftige stoffer i byggeaffald:

  • Asbest
  • Pcb
  • Bly

Erfaring

Mark Bergmann har mange års erfaring med bygge- og projektledelse, og har efter uddannelsen til murer og projektleder, arbejdet i både mindre og større entreprenørvirksomheder.

  • Praktisk byggeerfaring som murersvend
  • Tilbudsgivning, prisberegninger
  • Kontraktforhandling
  • Indgåelse af aftaler med leverandører og kontahering af underentreprnører
  • Projekt- og byggepladsledelse

Vision og mission

Med det enkelte menneske i centrum, ønsker Bergmann Gruppen at skabe en bæredygtig forretning. Hvor værdier og systemer gør os til branchens foretrukne samarbejdspartner og arbejdsplads.

Historie

Bergmann Gruppen har siden starten været i en positiv udvikling og beskæftiger i dag over 150 kvalificerede medarbejdere og underentreprenører. Firmaet løser opgaver for hovedentreprenører, kommuner med flere.

Bergmann Gruppen er en seriøs og kompetent medspiller for både private og virksomheder. Det betyder, at vi påtager os alle typer opgaver med samme seriøsitet, omhu og påpasselighed uanset størrelse.

Fælles for alle opgaverne er de høje krav til kvaliteten af det udførte arbejde vi stiller os selv. Kvalitetssikring er et af virksomhedens nøgleord og dette sikres ved brug af hjælpeværktøjer, så det udførte arbejde lever op til Bergmann Gruppens høje standard.

Mark Bergmann indtrådte som direktør i 2002 og omfanget af nedbrydnings- og miljøsaneringsopgaver er udvidet betragteligt.

Samtidig er et af Bergmann Gruppens kendetegn ikke mindst blevet evnen til at koordinere opgaverne, hvad enten det gælder nedrivning eller miljøsanering.

På miljøområdet viser Bergmann Gruppen fremsynethed og har med grundig forberedelse, de senere år, været at foretrække, når miljøopgaver skulle løses.

Omkring miljødelen har Bergmann Gruppen løbende udviklet sig og honorerer alle krav, der stilles til dokumentation af arbejdets udførelse. Det er også en af grundene til at vi, i Bergmann Gruppen, godt tør at kalde os eksperter på området.

Vi er i dag medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og EDA (European Demolition Association).

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud