Utroligt som tiden flyver, når man har det sjovt

Kære kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og venner af huset.

Det er utroligt som tiden flyver, når man har det sjovt.

Den 18. november 2020 var det således 10 år siden, at jeg stiftede aktieselskabet, Bergmann Gruppen A/S. Der er sket meget igennem de seneste 10 år.

Vi er med tiden blevet flere ansatte på kontoret, og endnu flere folk i ”marken”. Derudover har vi udvidet vores maskinpark løbende, og de entrepriser/ sager som vi i dag udfører er større og langt mere komplicerede end tidligere.

Vi vil bestræbe os på, at holde fast i den positive udvikling, som vi løbende forsøger at udvikle både fagligt såvel som menneskeligt.

Dette jubilæum ville vi meget gerne have markeret med en reception på vores firmadomicil i Humlebæk. Desværre, bliver det ikke, på nuværende tidspunkt, en realitet at gennemføre arrangementet, grundet de begrænsninger, som COVID-19 har medført i vores dagligdag.

Vi håber at vi i nærmeste fremtid får mulighed for at markere vores 10 års jubilæum med et brag af en reception, når vi forhåbentlig snart får en mere normal hverdag tilbage.

Sidst men ikke mindst, vil vi på vegne af hele firmaet benytte lejligheden til, at takke alle vores gode kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere mf.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *