Vi er blevet ISO 9001-certificeret

Vi er blevet iso 9001-certificeret

Vi er pavestolte, for vi har netop har fået branchens fornemste kvalitetsstempel – en ISO 9001 certificering. Certificeringen betyder, at kvaliteten i vores ledelse og processer lever op til de højeste internationale standarder, og den forpligter os til at fortsætte vores benhårde arbejde med at styrke kvaliteten af vores leverancer.

Bureau Veritas, der har udstedt certifikatet, skriver i deres begrundelse , at Bergmann har ”et system, som virkelig sigter på et løft i forhold til branchens gennemsnit”. De fremhæver også, at ”der ses en høj grad af kompetencer i forhold til ledelse af virksomheden og virksomhedens projekter”.

Med denne certificering kan vi nu dokumentere, at kvaliteten af vores processer lever op til de højeste internationale standarder.

Med vores ISO 9001 sikrer vi den optimale kvalitet i ledelsen af firmaet og styringen af alle vores kerneprocesser. Frem mod certificeringen har vi kortlagt alle de forhold, der påvirker forretningen og prioriteret dem ud fra risiko. På baggrund af prioriteringen har vi udpeget en række mål og indsatser, der skal sikre at vi holder et fast fokus på kvalitet – bl.a. i medarbejdernes kompetencer og i styringen af vores projekter. Vi vil løbende holde jer orienteret om vores nye kvalitets-indsatser og om de resultater, vi skaber med vores ISO 9001.

Med ISO 9001-systemet glæder vi os til at sikre endnu bedre løsninger til vores kunder og give plads til endnu flere drømme. Vi glæder os også til at skabe endnu bedre rammer for vores medarbejdere og partnere.

Se vores ISO 9001 certifikat

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *