Formand søges

Ledige stillinger

Formand søges

Bergmann Gruppen A/S er i rivende udvikling, og derfor søger vi en erfaren formand med overblik, autoritet og empati.
Vi udfører nedrivning og miljøsanering for private, hovedentreprenører og kommuner og har i dag mere end 150 kvalificerede medarbejdere og underentreprenører. Vi er en seriøs og kompetent samarbejdspartner for vores kunder og går ind til alle opgaver med engagement, ansvar og høj faglighed.

Skal du være en del af et firma i vækst?

Du er et menneske 😊

Vi vokser og udvikler os, og derfor søger vi en formand, der kan gå forrest og sætte retningen for vores hold på pladsen.

Vi søger først og fremmest et menneske. Du skal være løsningsorienteret, fuld af gåpåmod og have lyst til at gøre en forskel. Du har en naturlig autoritet og kan både lede og udvikle. Samtidig har du erfaring og interesse i at arbejde med mennesker og ser det hele menneske i dine kollegaer.

Hos os bliver du en del af et erfarent, engageret og ambitiøst fællesskab, hvor det personlige virkelig betyder noget, og hvor du får sparring med nogle af branchens bedste fagfolk.

Dine arbejdsopgaver er:

Dine primære opgaver er at planlægge og sikre fremdrift i vores sager. Du skal stå for alt fra ressourceplanlægning til mandskabspleje og overholdelse af budgetter. Du skal

 • Deltage i planlægning af projekter
 • Lede mandskab og underleverandører på pladsen
 • Deltage i byggemøder og anden dialog med bygherre og hovedentreprenør
 • Ansvar for styring af egenproduktion samt underentreprenører
 • Ansvar for styring af økonomi og tid på mandskabstimer og underentreprenører
 • Udvikle idéer til effektivisering og optimering af processer i produktionen

Din baggrund:

 • Erfaring som leder i nedrivning med styring af egenproduktion og underentreprenører
 • Faglig baggrund som nedriver, formand, sjakbajs el. lign
 • Har købmandskab og kan tænke kreativt og løsningsorienteret
 • Kan jonglere med mange bolde i luften uden at miste overblikket
 • Erfaring med kvalitets-, sikkerheds- og miljøarbejde

Vi river ned for at bygge op

Bergmann er en arbejdsplads med mennesket i centrum. Vi har hovedkontor i Humlebæk, og vores 150 engagerede og dygtige medarbejdere har æren for, at vi de seneste år har haft en stærk vækst. Vi har fokus på fællesskab og menneskelige værdier og er samtidig en ambitiøs virksomhed, der arbejder målrettet med at forfine vores værktøjer og arbejdsgange. Vi har bl.a. udviklet branchens bedste og mest præcise prisbibliotek med dynamisk tilretning ift. konjunkturer og marked. Vores værksted har også udviklet en app-løsning, der gør det simpelt at bestille og registrere værktøj og materialer til projekter.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i et firma i vækst
 • Et fællesskab med mennesket i fokus
 • En virksomhed med stor vægt på et godt arbejdsmiljø og faglig sparring
 • Kompetente kollegaer og samarbejdspartnere
 • Faglig og personlig udvikling med mulig for at sætte dit fingeraftryk på firmaet
 • Attraktiv lønpakke efter kvalifikationer

Arbejdssted:

Du vil primært komme til at arbejde på vores forskellige byggepladser på Sjælland.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til entrepriseleder David Boes Andersen på 2675 0595 eller dba@bergmanngruppen.dk

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt.

Lyder ovenstående interessant så send en skriftlig ansøgning og CV til: info@bergmanngruppen.dk

EU Persondataforordning:
Vi gemmer de data og informationer som du indtaster, samt de filer du vedhæfter i vores database i op til 6 måneder, så vi har mulighed for at gennemgå tidligere modtagne ansøgninger, hvis en stilling skulle blive ledig.
Hvis din ansøgning fører til ansættelse, vil data og vedhæftede filer blive overført til vores HR-afdeling, hvor vi kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser. Alle data og filer vil blive behandlet sikkert og fortroligt.
Ønsker du, at vi retter eller sletter dine oplysninger, samt vedhæftede filer inden udløbet af de 6 måneder, bedes du sende en skriftlig anmodning til info@bergmanngruppen.dk

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud