Tilbudsberegner søges

Ledige stillinger

Tilbudsberegner søges

Bergmann Gruppen A/S er i rivende udvikling og beskæftiger i dag over 150 kvalificerede medarbejdere / underentreprenører.
Firmaet udfører opgaver indenfor byggeri, primært nedrivning og miljøsanering for private, hovedentreprenører og kommuner osv.
Vi er en seriøs og kompetent medspiller i alle faser af byggeriet. Det betyder, at vi påtager os alle typer opgaver med samme seriøsitet, omhu og påpasselighed uanset størrelse. Skal du være en del af et firma i vækst?

HOS BERGMANN GRUPPEN HAR VI PLADS TIL DIN UDVIKLING

Arbejdssted:
Du vil komme til at arbejde fast på vores kontor på Bakkegårdsvej 509, 3050 Humlebæk.

Arbejdstid:
Fuldtid.

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Tilbudsregistrering, koordinering og planlægning
 • Kalkulation på baggrund af mængder, opmåling, besigtigelser og udbud
 • Granskning og ressourcekortlægning samt overdragelse til produktion
 • Kundekontakt, besigtigelse, kontraktforhandling samt overdragelse til produktion
 • Kundeudvikling

Opgaver løses i tæt sparring med tilbudschefen og vores tekniske direktør.

Om dig:
Du skal være løsningsorienteret, fuld af gåpåmod og have lyst til at gøre en forskel.
Vi forventer at du har kendskab til byggebranchen. Vi arbejder i SIGMA og Bluebeam, og kender du disse eller har erfaring herfra, er det fedt. Det er dog ikke et krav, da branchen er en nichebranche, hvor vilkår og priser er i rivende udvikling. Vi laver selvfølgelig også et introforløb.

Du skal kunne udvise:

 • Initiativ
 • Energi
 • Empati
 • Systematik
 • Social/menneskelig forståelse

Så skal vi nok komme med resten 😊

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i et firma i vækst.
 • Et job i et firma, hvor mennesket er i fokus.
 • En virksomhed med stor vægt på et godt arbejdsmiljø, samt faglig sparring med kompetente kollegaer og samarbejdspartnere.
 • Faglig og personlig udvikling i en dynamisk organisation, med mulig for at præge firmaet i en positiv retning.
 • Spændende og varierende hverdag med plads til den enkelte.
 • Attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Tilbudschef Thomas Kok på tlf.: +45 26 77 12 32 eller mail: tk@bergmanngruppen.dk

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt.

Lyder ovenstående interessant, så send en skriftlig ansøgning samt CV til
Mail: tk@bergmanngruppen.dk

EU Persondataforordning:
Vi gemmer de data og informationer som du indtaster, samt de filer du vedhæfter i vores database i op til 6 måneder, så vi har mulighed for at gennemgå tidligere modtagne ansøgninger, hvis en stilling skulle blive ledig.
Hvis din ansøgning fører til ansættelse, vil data og vedhæftede filer blive overført til vores HR-afdeling, hvor vi kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser. Alle data og filer vil blive behandlet sikkert og fortroligt.
Ønsker du, at vi retter eller sletter dine oplysninger, samt vedhæftede filer inden udløbet af de 6 måneder, bedes du sende en skriftlig anmodning til info@bergmanngruppen.dk

Samarbejdspartnere

Derfor skal du vælge Bergmann Gruppen

Uddannet personale – vi har beviserne

Bergmann Gruppen er din garanti for at alle nedrivere har den nødvendige erfaring, instruktion, samt har de lovpligtige arbejdsbeviser, som kræves til at løse jeres opgave. F.eks. håndtering af farlige stoffer, såsom asbest, PCB og tungmetaller.

Urban Mining og cirkulært byggeri

Der er kun èn vej at gå hvis man vil gøre en forskel for klimaet – og det gør vi. Sammen med vores samarbejdspartnere genanvender vi mere end 90% af nedrivningsmaterialerne fra vores opgaver. Og vi søger hver dag nye måder at optimere vores produktion og tilpasse vores produkt til de stigende krav og udfordringer, vi oplever i vores hverdag.

Stærke samarbejds­partnere

Vi arbejder med nogle af branchens stærkeste leverandører. Og vi er altid klar med innovative og effektive løsninger, der matcher kundens høje standarder.

Kvalitetsgaranti

Bergmann Gruppen er medlem af Dansk Industri, Nedbrydningssektionen og European Demolition Association. Alle sager overvåges iht. organisationernes standarder, for at sikre at medlemmerne som minimum leverer i samme kvalitet.

Certificeret nedrivning

Vi er ISO 9001-certificerede. Det betyder at vores kvalitetsledelsessystem og alle vores arbejdsprocesser ikke bare lever op til byggebranchens høje standarter, men løbende udvikles og tilpasses til konjunkturer og markedet. Det er din tryghed for, at arbejdet udføres korrekt i henhold til gældende lovgivning og med et resultat, der altid leveres og dokumenteres som forventet.

25 års erfaring

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi løst alle typer opgaver fra små indvendige rydninger i enkeltkontorer, til store og komplekse renoveringsprojekter i millionklassen.

Indhent et uforpligtende tilbud